luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Asociația economică Germano-Română (DRW Arad) are un nou președinte

  de Special Arad | 25 februarie 2017, 9:33 AM | Știri Arad

  0

  Ştiri Arad-Comunicat. Prima asociație economică Germano-Română din țară, înființată încă din 1994, are, începând din această săptămână, o nouă conducere, în urma Adunării Generale a membrilor ce a avut loc la restaurantul Casa Jelen în data de 21 Februarie 2017, cu ocazia căreia a fost organizat și un scrutin pentru alegerea Consiliului Director, eveniment ce are loc o dată la doi ani.

  Membrii D.R.W. Arad au considerat că a venit momentul unei schimbări de generații și l-au ales cu o majoritate covârșitoare pe Waldemar Steimer (OVB), pentru funcția de președinte al asociației, acesta succedându-l pe Manfred Engelmann, cel care a ocupat funcția de președinte în ultimii 6 ani.

  Pentru celelalte şase fotolii din Consiliul Director al asociației au fost aleși, după cum urmează: Bernd Böse și Dr. Emil Vancu – în calitate de vicepreședinți, Jürgen Schun, în calitate de membru al directoratului, Lolita Mallinger în calitate de trezorier, Marius Porcolean – în calitate de responsabil marketing și Prof. Cristian Faur – secretar. Totodată, au fost aleși și consilierul asociației în relația cu media, în persoana lui Adrian Ardelean, precum și cenzorul Dragoș Tocaian.

  Noua conducere a D.R.W. Arad își propune să susțină în continuare și să îmbunătățească proiectele de succes aflate deja în desfășurare, cum ar fi sistemul de școlarizare profesională duală pe model german, implementat împreună cu Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”, cofinanțat de Astra Rail Industries, Takata și Oechsler, companii membre ale asociației, precum și alți parteneri.

  În același timp însă, noua conducere vine și cu o altă viziune în ceea ce privește implicarea asociației în comunitatea locală, dorind implementarea unor proiecte de mare anvergură și atragerea unor noi parteneri de mare calibru. Unul dintre aceste mari proiecte, și probabil cel mai important, se află în stadii avansate de discuții și se referă la renovarea și modernizarea Spitalului Județean de Urgență prin investiții masive în parteneriat cu una dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniul sănătății.

  Noul președinte al D.R.W. Arad, Waldemar Steimer, le-a mulțumit membrilor pentru încredere, declarând: „Stimați colegi, vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o în această seară, propunându-mă și votându-mă pentru funcția de președinte al D.R.W. Arad. Vă promit că mă voi implica și îmi voi da toată silința ca, împreună cu întreaga echipă de conducere, să venim cu idei noi, să atragem noi parteneri, dezvoltând astfel asociația și ducând mai departe proiectul ale cărui baze au fost puse în urmă cu mai bine de 20 de ani.”

  Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații referitoare la activitățile D.R.W Arad, puteți vizita pagina de Facebook a asociației: https://www.facebook.com/DRW.Arad.1994 sau site-ul: www.drw.ro

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.