luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Asamoah Gyan, cel mai bun fotbalist ghanez, este acuzat că şi-a ucis doi prieteni într-un ritual de magie neagră!

  de Special Arad | 25 septembrie 2014, 1:30 PM | Sport

  0

  Asamoah Gyan, 28 de ani, participant la campionatul Mondial şi fost jucător al lui Cosmin Olăroiu la Al Ain, este acuzat de presa din Ghana că şi-a ucis doi prieteni într-un ritual barbar! Gyan a fost căpitan și cel mai bun fotbalist al naționalei Ghanei atât la Mondialul din Brazilia, cât și la cel din Africa de Sud.

  Scandalul a fost preluat şi de Guardian, iar publicaţia engleză scrie că fostul jucător al lui Sunderland „şi-ar fi sacrificat un prieten şi pe iubita acestuia într-un ritual de magie neagră, pentru îmbunătăţirea formei sportive!.

  „Castro, un rapper din Ghana, pe numele său real Theophilus Taguoe, şi iubita sa, Janet Badu, au dispărut în iulie după ce se plimbau cu skijet-urile într-o staţiune, iar poliţia nu le-a dat de urmă nici acum”, informează Guardian, preluat de gsp.ro.

  Gyan neagă aceste acuze, iar poliţiştii ţineau să îi dea dreptate, crezînd că ambii s-au înecat, însă faptul că trupurile celor doi nu au fost găsite îi face să ia în calcul această cauză. „Am tăcut pînă acum, însă aceste acuzaţii sălbatice şi zvonuri prind în mass media. Am tăcut nu pentru că ascund ceva sau pentru că nu simt nevoia să spun ceva. Am tăcut pentru că nu am vrut să mă bag în investigaţiile poliţiei. Acum pot vorbi pentru că poliţia şi-a spus părerea. Ceea ce se întîmplă împotriva mea este de-a dreptul sălbatic. Nu există nici o dovadă care să susţină aceste acuzaţii”, a spus Gyan într-un comunicat, preluat de gsp.ro.

  Pe lîngă Asamoah Gyan şi familia acestuia neagă cu vehemenţă orice implicare în moartea celor doi, lansînd mai multe mesaje publice.

  Ghana press conference

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.