vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul sărbătorește mâine Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor. Vezi programul manifestărilor

  de Special Arad | 28 mai 2014, 11:43 AM | Știri Arad

  0

  Instituția Prefectului Județului Arad anunță, pentru ziua de joi, o serie de activități pentru a sărbători cum se cuvine Înălțarea Domnului și, totodată, Ziua Eroilor.

  Astfel, începând cu ora 10:00, o slujbă religioasă și un parastas vor avea loc la Catedrala Ortodoxă Veche (Piața Catedralei).

  La ora 12:00, imediat după terminarea slujbei și a parastasului, autoritățile vor depune coroane și jerbe în curtea aceleiași Catedrale Vechi.

  Începând cu ora 12:30, în Piața Revoluției (Primărie), va fi oficiată o altă slujbă religioasă, însoțită de depuneri de coroane la Monumentul Revoluției.

  Un ceremonial militar și religios va avea loc începând cu ora 13:00 în Piața Avram Iancu (în spatele Teatrului Clasic Ioan Slavici), fiind urmat, de asemenea, de depuneri de coroane la Monumentul Ostașului Român din aceeași piață. În cadrul ceremonialului va cuvânta și ÎPS Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului.

  Tot în Piața Avram Iancu, imediat după ceremonialul militar și religios, va avea loc un program cultural-artistic al elevilor Școlii Generale nr. 5 din Arad.

  Un alt ceremonial militar și religios va avea loc la ora 14:30, la monumentele eroilor din Cimitirul Pomenirea, urmat fiind de depuneri de coroane.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.