Aradul are doi campioni la aruncarea suliței și a discului, la juniori II

  de Dan Lazăr | 27 aprilie 2021, 8:54 AM | Sport | Știri Arad | Undeva

  0

  Stadionul „Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit la finele săptămânii trecute Concursul Național de aruncări. Întrecerea a fost dedicată seniorilor, tineretului (U23), juniorilor 1 (U18) și juniorilor 2 (U18) și s-a disputat la feminin și masculin, la următoarele probe: disc, greutate, ciocan și suliță. Două dintre trofee au ajuns în posesia unor reprezentanți ai Aradului:

  * Disc juniori 2 (U18) – Mihai Damian Motorca (CSȘ Gloria/CSM Arad) – 49,61 m

  * Suliță juniori 2 (U18) – Vanesa Valentina Oriaku (CS Universitatea/CSȘ Gloria Arad) – 45,61 m

  La rândul lui, Denis Both (CSM Arad) s-a clasat pe locul secund la aruncarea suliței – seniori, cu 76,16m, fiind întrecut de Alexandru Novac (CSM București) – 77,95 metri. În acceași probă, Petru Severin (CSȘ Gloria – CSM) a ocupat locul cinci, cu 58,21 metri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.