Arădenii sunt rugați să nu arunce la gunoiul asociațiilor de locatari deșeurile rămase în urma demolării garajelor

  de Mihai Todoca | 9 August 2018, 12:02 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  La fel cum am menționat într-un articol anterior, facem un apel către cetățenii arădeni care au fost nevoiți să își demoleze garajele, rugându-i pe această cale să nu arunce la platformele de gunoi deșeurile rezultate din dezafectarea acestora. Amintim că firma Retim, responsabilă cu salubrizarea menajeră a orașului, a anunțat printr-un comunicat remis presei că acest tip de gunoaie (scânduri, tablă, obiecte de mobilier, saci de ciment etc.) nu vor fi ridicate de către firma Retim întrucât „nu fac obiectul contractului de salubrizare în baza căruia societatea operează în municipiu”.   
  Recurgerea la acest tip de acțiuni poate duce la supraaglomerarea platformelor, ba chiar neridicarea gunoiului menajer prin blocarea accesului, un lucru care trebuie evitat, în special acum când mercurul din termometre urcă, iar platformele pot deveni astfel un pericol asupra sănătății arădenilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.