Primăria anunță lucrări de reabilitare în zona Calea Iuliu Maniu. Se vor demola și garajele

  de Special Arad | 12 mai 2021, 6:42 PM | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad are în vedere refacerea zonei cuprinse între străzile Udrea, Mărțisor, Neculce și Ioan Alexandru. Lucrările se vor întinde pe durata a 2 ani și se realizează prin programul de reparații și întreținere al municipalității.

  Constructorul contractat de municipalitate lucrează în prezent la refacerea aleilor pietonale și a acceselor auto de pe străzile Mărțișor și Udrea. În câteva zile lucrările propuse în această etapă ar trebui să se încheie. Între timp, proprietarii garajelor de tablă din zona vizată de investiția Primăriei au fost somați să elibereze spațiul, în locul respectivelor construcții intenționându-se amenajarea de locuri de parcare. În acest fel va fi rezolvată una dintre problemele apăsătoare ale locuitorilor din zonă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.