Arădenii au luat „cu asalt” și centrul de vaccinare de pe Aleea Predeal pentru serul Johnson… doar că serul s-a lăsat așteptat

  de Raluca Medeleanu | 28 October 2021, 11:30 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Datorită cererii mari pentru vaccinarea împotriva coronavirus cu Johnson&Johnson, autoritățile locale au anunțat miercuri că vor dota de joi încă un centru de vaccinare din municipiu (pe lângă cel din Grădiște) cu serul respectiv. Este vorba de cel de pe Aleea Predeal, de la sala de sport „Fortuna”.

  Astăzi, de dimineață, în jur de 50 de oamenii au început să vină pe rând la centrul respectiv, însă au avut parte de o surpriză neplăcută: acolo, în continuare, era disponibil doar serul Pfizer. Chiar dacă centrul s-a deschis încă de la ora 9:00, la ora 10:00 Johnson era de negăsit. O cititoare Special Arad ne-a adus în atenție problema, care dorea și ea să se vaccineze cu serul respectiv și nu știa ce se întâmplă și dacă mai are sens să aștepte.

  Am contactat DSP și am aflat astfel că era vorba doar de o întârziere, iar mașina care transporta dozele era chiar atunci pe drum.

  Doamna care ne-a contactat a reușit să se vaccineze după încă o oră, la 11:00.

  La ora actuală, în municipiului Arad, serul administrat în doză unică este disponibil în 2 centre de vaccinare – Cinema Grădiște (str. Petru Rareș nr.25) și Sala Sport CSS (Aleea Predeal nr.8A) – iar în fiecare weekend mai este disponibil și la centrul deschis temporar în Piața Obor.

  În plus, la maratonul vaccinării organizat la sfârșitul acestei săptămâni se vor administra atât Johnson&Johnson cât și Pfizer.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.