luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanul Narcis Jurj a punctat de două ori în amicalul de futsal România – Moldova 5-0

  de Dan Lazăr | 18 ianuarie 2022, 9:06 PM | Şimand | Sport

  0

  Selecționata de futsal U19 a României s-a impus marți, 18 ianuarie, în fața selecționatei similare a Moldovei, scor 5-0, în prima confruntare a dublei de verificare dintre cele două formații. Două dintre goluri au fost reușite de arădeanul Narcis Jurj, legitimat la Șoimii Șimand.

  ROMÂNIA U19 – MOLDOVA U19 5-0

  Au marcat: Narics Jurs (2 goluri), Jozsef Keresztely (2 goluri), Norbert Barbocz (1 gol).

  Selecționata U19 de futsal a României, echipă pregătită de Robert Lupu, se află într-un cantonament la Vaslui pentru a pregăti preliminariile Campionatului European de futsal, care vor începe în martie.

  Naționala României face parte din Grupa 5 preliminară, alături de Rusia, Slovacia și Georgia. Meciurile Grupei 5 vor fi găzduite de România, iar la turneul final, care va avea loc la Jaén, Spania, în perioada 3–10 septembrie 2022, se califică doar câștigătoarea grupei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.