Șoimii Șimand are emisar la naționala de futsal U19. Narcis Jurj participă la cantonamentul tricolorilor de la Od. Secuiesc

    de Dan Lazăr | 21 septembrie 2020, 3:23 PM | Şimand | Sport | Știri Arad

    0

    Naționala de futsal U19 a României se va reuni duminică la Odorheiu Secuiesc în primul cantonament din acest an, printre cei selecționați fiind și arădeanul Narcis Jurj, legitimat la Șoimii Șimand.

    Acțiunea de la Odorheiu Secuiesc marchează debutul pregătirilor tricolorilor mici pentru preliminariile Campionatului European de anul viitor.

    „În primul rând vreau să îi mulțumesc domnului profesor Daniel Mărcuș pentru că a avut încredere în mine și m-a ajutat să ajung până aici. Voi încerca să dau tot ce pot pentru a avea evoluții cât mai bune sub tricolor”, ne-a declarat Narcis Jurj, sportiv originar din Galșa.

    „Sperăm cu toții să fie un nou început pentru această disciplină atât de spectaculoasă. Pauza a fost foarte lungă, dar nu am avut ce face. Am ținut legătura cu toți jucătorii care, dacă în prima perioadă s-au antrenat individual, cu programe primite de la noi și de la cluburi, ulterior au început pregătirile cu echipele lor. Avem mult de recuperat, dar mizăm pe dorul de futsal al jucătorilor. Nu cred că mai au nevoie de altă motivație”, a spus selecționerul Endre Kacso.

    Iată lotul convocat pentru acțiunea de la Odorheiu Secuiesc un lot de 16 jucători: Andrei Crudu (Ceahlăul Piatra-Neamț), Alin Cirdei (Bukovina Vicov), Geza Feri (Korondy Junior 2017 Corund) – portari; Ștefan Toader (CFR Drobeta Turnu Severin), Peter Molnar, Csongor Janos Csog (ambii FK Odorheiu Secuiesc), Darius Roca, Vasile Pruteanu (ambii Ceahlăul Piatra-Neamț), Norbert Barbocz, Botond Mojzi (ambii ACS KSE Târgu Secuiesc), George David (CS United Galați), Janos Fabian (Korondy Junior 2017 Corund), Narcis Jurj (Șoimii Șimand), Ștefănel Ursăchescu (Dunărea Călărași), Tamas Nagy, Sebastian Șuteu (ambii CSM Târgu Mureș).

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    4 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

    Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.