luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șimandul, remiză la Od. Secuiesc, lider în Liga Elitelor! Narcis Jurj, convocat la națională!

  de Dan Lazăr | 8 martie 2020, 9:37 PM | Sport

  0

  Deplasare cu fețe zâmbitoare pentru Șoimii Șimand la Odorheiu Secuiesc, pe terenul echipei considerate favorite la primul loc într-una din cele două serii ale Ligii Elitelor Under 19 la futsal. Elevii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană au reușit să se ridice la nivelul adversarei, având 7-6 în ultimul minut de joc, tabela arâtând la final scorul de 7-7 (5-4).

  Cu 10 puncte acumulate după patru runde (3 succese și un egal), șimăndanii s-au instalat în fotoliul de lider, în 28 martie susținând următorul joc, la Deva.

  Lotul folosit de Șoimii i-a cuprins pe: Jurj Narcis 3 goluri, Balogh Robert 3, Alex Stejar, Ile Octavian, Sechel Andrei 1, Covaci Adelin, Holban Andrei și Paul Ujoc. În ceea cel privește pe golgheterul echipei din Șimand, Narcis Jurj se va reîntoarce peste o săptămână în Covasna pentru o nouă acțiune a lotului național de futsal Under 19. Fotbalistul arădean născut în 9 mai 2002 a participat, recent, la un trial al naționalei, tot la Od. Secuiesc, prestațiile sale fiind pe placul antrenorilor.

  În primul rând vreau să îi mulțumesc domnului profesor Daniel Mărcuș pentru că a avut încredere în mine și m-a ajutat să ajung până aici. Voi încerca să dau tot ce pot pentru a avea evoluții cât mai bune sub tricolor”, ne-a declarat Narcis Jurj, fotbalist care evoluează la Podgoria Pâncota, la seniori în Liga a IV-a, dar și la juniori, unde clubul pâncotan este lider.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.