Mărcuș: „Creștem de la meci la meci”. Șoimii Șimand, cu Narcis Jurj convocat la națională, a fost aproape de primul punct în liga secundă de futsal

  de Dan Lazăr | 23 noiembrie 2020, 2:23 PM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  Elevii lui Daniel Mărcuș au jucat, la finele săptămânii trecute, în cadrul turneului organizat de ACS West Deva la Sântămaria Orlea (jud. Hunedoara), meciurile contând pentru etapele 4-6 din Liga 1 de futsal, seria vestică.

  În primul joc, arădenii au cedat cu liderul CFR Timișoara, scor 2-9 (goluri Sechel și Clej), apoi au pierdut cu echipa organizatoare, scor 2-5 (goluri Roza și Morariu), iar în ultimul joc au fost aproape de o surpriză, 4-5 cu Metropolitan Ișalnița (goluri Dagău, Mărcuș, Roza, și Haloș).

  Șoimii Șimand, care s-a bazat în Hunedoara pe: Ciornei, Clej, Haloș, Dagău, Buruiană, N. Jurj, D. Mărcuș, Morariu, Roza, Sechel, Stejar și D. Ardelean, ocupă ultimul loc (4) în clasamentul seriei, fără punct câștigat,

  „Creștem de la meci la meci. Am sperat însă la mai mult, ne-am întărit un pic, dar nu a fost să fie. Totuși, eu sunt mulțumit de băieți, a fost bine că ne-am luptat. Îi felicit pe toți pentru comportare, la fel am cuvinte de laudă pentru cum s-au prezentat și adversarii, cu toții au făcut o bună reclamă acestui sport frumos, în plină ascensiune”, afirmă profesorul Daniel Mărcuș.

  După turneul de la Sântămaria Orlea, Narcis Jurj va participa la un cantonament al naționalei Under 19, aceasta fiind a treia chemare sub tricolor. Jurj se va deplasa la Odorheiu Secuiesc, unde între 27 noiembrie și 3 decembrie va fi un cantonament centralizat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.