miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aproape 200 de arădeni s-au vaccinat până acum la drive-through

  de Andreea Daniela B. | 29 aprilie 2021, 11:48 AM | Știri Arad

  0

  Începând cu ieri dimineață, centrul drive-through a fost deschis la Arad. Acesta a fost amplasat în parcarea supermarketului ReMarkt (fostului Real) și funcționează zilnic în intervalul orar 08:00-20:00. Persoanele care doresc să se vaccineze acolo nu trebuie să facă nimic în prealabil, ci doar să se prezinte la fața locului cu buletinul. Cât despre capacitatea de vaccinare, într-o zi se pot vaccina prin această metodă aproximativ 200 de persoane.

  Ieri, în prima zi, conform directorului DSP Arad, Horea Timiș, s-au vaccinat 120 de persoane, iar astăzi, până la ora 11.00, au fost vaccinate alte 53 de persoane: „Vaccinarea merge foarte bine până acum”, ne spunea directorul DSP.

  Din fericire, se pare că arădenii sunt deschiși la această metodă de vaccinare. Reamintim că arădenii mai au și posibilitatea de a se vaccina la domiciliu, însă trebuie să sune la numerele de telefon: 0783121105 sau 0257254923 și să comunice adresa și numele. Mai mult, în curând va avea loc și un maraton de vaccinare, acesta desfășurându-se în perioada 7-9 mai în fața Palatului Administrativ. Cei care doresc să se vaccineze în timpul maratonului trebuie doar să se prezinte la punctele de vaccinare cu buletinul, vaccinarea se va face pe loc și nu necesită programare.

  Citește și Maraton de vaccinare în holul Primăriei, punct drive through în parcarea fostului Real și echipe care merg la domiciliu – strategia de combatere a pandemiei a autorităților locale arădene

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.