Apostu dă de pământ cu Marțian! „Ne-a promis prima la dreapta și Prima TV”

  de Lucian Dănilă | 4 mai 2014, 7:55 PM | Sport

  0

  Bogdan Apostu a rămas a răbufnit după victoria de sâmbătă cu Minerul Motru, meci în care a și reușit deschiderea scorului. El crede că soarta echipei la care evoluează se datorează în cea mai mare parte pseudo-patronului Adrian Marțian.

  „Am decis să intrăm pe teren pentru banii pe care ni i-au oferit pseudo-patronii noștri, adică acei 0 lei. Da, suntem adevărați mercenari… Deja am luat și salariul pe luna noiembrie. Nu integral, doar o parte din el. Suntem extrem de mulțumiți. Nu avem decât o jumătate de an de restanțe salariale, ceea ce este foarte bine pentru un club ca UTA. Pentru meciul câștigat cu Motru aveam promisă prima la dreapta, iar miercuri, la Satu Mare, o să vedem Prima TV, la televizor…”, spune ironic atacantul echipei UTA, unul dintre jucătorii care s-au aflat în conflict deschis cu Marțian încă din luna noiembrie.

  „Marțian spune multe săracul. Din păcate, uită totul după două minute. Acest om nici nu ar mai trebui lăsat să intre pe acest gazon, fiindcă își bate joc din ceea ce a mai rămas din UTA. Până la vară, acest club este încă adevărata UTA și e mare păcat că din cauza acestui om s-a ajuns aici”, a continuat Apostu.

  „Personal, am depus o hârtie la club cu toate restanțele financiare. Dacă îmi dă jumătate din aceste restanțe eu renunț la restul banilor, dar el nu are bani. Nu are nimic. Îmi pun gaj mașina că nu are bani să-mi plătească cele câteva mii de euro. Nici mie și niciunuia dintre noi”, spune atacantul.

  „Marțian nu se respectă nici măcar pe el. Am văzut că pe finalul meciului cu Motru dădea indicații. Are un tupeu fantastic. Apoi a venit în vestiar și nu l-a băgat nimeni în seamă. Marele nostru patron din punctul nostru de vedere nu mai există!”, a încheiat fotbalistul.

  Marțian i-a numit „vedete internaționale”

  „Nici azi nu mi-am dorit să joace această echipă. Punctele nu mă mai interesează deloc. Îi aveam pe juniori și pe ceilalți jucători de caracter. Nu e corect ce fac unii, căci sunt unii băieți, ca portarul Horvat, Oltean, Ardelean sau Gornic, care atunci când a fost greu au mers și au jucat cum au putut ei. Nu era corect să fie lăsați pe dinafara de vedetele acestea internaționale, care trebuiau să joace când trebuiau să joace. De exemplu, meciul important de la Oradea”, a spus Marțian despre jucătorii care au evoluat sâmbătă, sau despre o mare parte dintre ei…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.