luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Andrei Ruse lansează cartea „Zaraza” la Scienta

  de Tomck@t | 6 august 2014, 11:39 AM | Știri Arad

  0

  Librăria Scienta ne invită la o lansare de carte și discuție inedită despre ZARAZA, noul roman al scriitorului Andrei Ruse. „O carte pe care nu doar o vrei şi-o savurezi, dar, după ce-ai citit ultimul ei rând, simţi omeneşte că pur şi simplu ţi-a trebuit să-ţi treci zilele împreună cu ea”.

  Între lansarea de la Lugoj şi cea de la Sibiu, Andrei Ruse poposeşte la Arad într-o discuţie specială cu Anca Giura, joi, 7 august, la ora 19:00. Ne vom întâlni cu un autentic romancier, cu un veritabil roman de dragoste rănită şi cu mitul senzual al Zarazei, femeia visată de atâţia bărbaţi cândva. Pregătit să devină film, recentul roman stârneşte valuri de interes şi ne proiectează într-un Bucureşti misterios, plecând de la poveşti de viaţă reale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.