marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Andreea, soția unui fotbalist din Arad, e în stare gravă la spital! Familia are mare nevoie de ajutor

  de Lucian Dănilă | 16 decembrie 2016, 3:22 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Aurelian Itu este unul dintre cei mai buni jucători ai formației Păulișana Păuliș, din Liga a 4-a din Arad. Până în urmă cu câteva săptămâni era fericit. Aurelian și soția lui Andreea au devenit părinți în urmă cu opt luni având o fetiță minunată pe nume Rossa.

  Problemele au început recent. Andreea a început să se simtă rău. A fost dusă la Spitalul Județean de la Arad, la secția Oncologie, dar după câteva zile de internare medicii nu au putut să îi pună un diagnostic clar. A fost transferată la spitalul din Timișoara unde au întâmpinat aceeași problemă: nu se cunoaște diagnosticul.

   

  Are dureri insuportabile. I-au descoperit ceva metastaze în zona coloanei vertebrale. Am înțeles că sunt afectate două vertebre și coloana, dar nimeni nu știe sigur. Aurelian e disperat, familia la fel, iar eu parcă am fost trăsnit de când am aflat”, spune Claudiu, prieten cu Aurelian.

   

  Andreea are doar 31 de ani și vrea să își crească minunea de copil căruia i-a dat viață în urmă cu opt luni. Aurelian și familia lor doresc ca Andreea să fie transferată la Cluj-Napoca sau în străinătate, pentru că problemele de sănătate sunt mari.

  Pe Facebook au apărut anunțuri de ajutorare a familiei lui Aurelian Itu, atât din partea prietenilor apropiați cât și din partea cluburilor de fotbal Păulișana Păuliș și Mureșana Mândruloc.

  itu-2

  Pentru cei care vor și au posibilitatea să facă donații în acest caz o puteți face în conturile:

  RO87BTRL00201201R51700XX Itu Aurelian

  RO60BTRLEURCRT00R5170001

  RO03BTRLUSDCRT00R5170001

  itu

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.