marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nelu Buboiu, tatăl colegei noastre Andreea, s-a stins din viață în urma unui tragic accident în Italia

  Ne-am petrecut toată după amiaza cu Andreea, colega noastră de la Special Arad care a luat o pauză de câteva luni din ale scrisului. Am fost cu ea la înmormântarea lui Simion Todoca, fostul nostru coleg de breaslă și totodată tatăl colegului nostru Mihai Todoca.

  Ne-am despărțit apoi după ora 16, ea ținând să fie alături de Miță în aceste momente, în care și-a luat rămas bun pentru totdeauna de tatăl său. Am povestit, ne-am întristat și chiar am mai și râs împreună, fără a ne gândi deloc la ce avea să aducă seara.

  Seara, însă, a venit cu o veste șocantă. Andreea a postat pe Facebook o fotografie în alb și negru în care era fericită alături de tatăl său Nelu Buboiu.

  „Și când te aștepți mai puțin…

  Tată, ai fost minunat, dar ai plecat prea repede. O să te iubesc toată viața”, a scris ea. Noi am rămas muți și nu am fost în stare decât să ne scriem în privat, fără a ne veni să credem.

  Tatăl său s-a stins din viață în această după amiază într-un accident în Italia, lângă Bologna. Tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru în aceste momente pare fără logică, iar Andreea, mai mult decât noi, nu rămâne decât cu întrebările „cum?” și „de ce?”. La doar 54 de ani, Nelu Buboiu, șofer profesionist de mai bine de 30 de ani, și-a pierdut viața într-un accident pe autostradă, în circumstanțe ciudate…

  Vestea s-a răspândit foarte repede la Pecica, localitatea de domiciliu a lui Nelu Buboiu și a familiei sale, acolo unde era foarte cunoscut. Ca și noi, toți cei care l-au cunoscut pe Nelu Buboiu sunt în stare de șoc.

  Andreea, nu avem cuvinte, nu avem pentru că orice am spune acum ar păli în fața a tot ceea ce simți, în fața durerii care te-a cuprins imediat după ce ai primit teribila veste. A fost stâlpul pe care s-a clădit întreaga ta viață de până acum, iar de astăzi îți va fi îngerul păzitor. Păstrează-i amintirea vie…

  Condoleanțe, Andreea! Condoleanțe, Simona Buboiu…

  Dumnezeu să-l ierte!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.