Andreea și Andrei, cei doi iubiți români răniți în atentatul de la Londra. Andreea este în stare foarte gravă. Azi e ziua lui Andrei

  de Special Arad | 23 martie 2017, 8:37 AM | Internaţional

  0

  Andreea, românca rănită în atentatul de la Londra este femeia care a căzut de pe Podul Westminster după ce a fost lovită de mașina condusă de atentator. Informația a fost confirmată de ambasadorul român la Londra. Andrei, iubitul Andreei, este celălalt român rănit în atentate. Cei doi se aflau la Londra ca turiști și doreau să celebreze ziua de naștere a lui Andrei.

  Andreea a căzut de pe pod. A fost salvată și transportată la Spitalul St Thomas din Londra, dar starea ei este gravă, suferind multiple fracturi. Andreea se pare că a suferit și o operație pe creier.

  Fotografii cu momentul în care Andreea este preluată de medici au apărut în presa britanică. Potrivit oficialilor londonezi, tânăra româncă a fost scoasă din apă la ora locală 14.49, adică la aproximativ 9 minute după atentat.

  Andrei, care lucrează ca inginer în Constanța, a fost rănit la picior și este în stare stabilă la spitalul londonez King’s Cross.

   

  „E vorba despre un tânăr și o tânără. Erau turiști, nu erau oameni veniți la muncă. Urmau să-și sărbătorească ziua de naștere. A lui, cel puțin, era mâine. În momentul de față, ea este într-o stare relativ critică, cu multiple fracturi, leziuni, cu plămânii care sunt menținuți, printr-o aparatură specială, în stare de funcționare.

  În ceea ce-l privește pe el, e în regulă, are doar o fractură la laba piciorului. Deci, nu sunt probleme foarte complicate. Dar ea este într-o stare relativ critică. Punând cap la cap unele informații, înțeleg că ea, practic, a fost proiectată în Tamisa de pe pod, din cauza accidentului și recuperată ulterior”, (Dan Mihalache, ambasadorul României în Marea Britanie)

  Alături de cei doi români, printre răniți se mai află și 3 elevi francezi și 5 sud-coreeni. Bilanțul atentatului a ajuns la cel puțin 5 morți și 40 de răniți.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.