America e în doliu – președintele american a ordonat ca drapelele să fie coborâte în bernă în urma atacului din sinagogă

  de Special Arad | 28 octombrie 2018, 10:16 AM | Internaţional

  0

  Preşedintele SUA Donald Trump a ordonat sâmbătă seara ca drapelele americane să fie coborâte în bernă în urma atacului antisemit comis într-o sinagogă din Pittsburgh (nord-est), Pennsylvania, soldat cu 11 morţi şi şase răniţi, relatează AFP preluat de agerpres.

  Toate drapelele de la Casa Albă, de pe clădirile publice, din taberele militare, de la bazele navale şi de pe navele de război vor fi coborâte în bernă până la 31 octombrie în semn de ”respect solemn” pentru victimele atacului, potrivit ordinului dat de preşedintele Trump, care a anunţat că se va deplasa la Pittsburgh.

  Autorul atacului, Robert Bowers, a fost inculpat pentru 29 de capete de acuzare pentru crime federale, potrivit unui comunicat oficial.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.