marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ambasadorul SUA în România, ES Hans G. Klemm, vine în vizită la Arad, la noua companie Greenbrier Europe

  de Special Arad | 7 noiembrie 2017, 12:57 PM | Business | Știri Arad

  0

  Excelența Sa Ambasadorul SUA în România, Hans G. Klemm, va face o scurtă vizită, miercuri, 8 noiembrie, la cea mai nouă fabrică Greenbrier în Romania, fosta Astra Rail Industries.

  Reprezentanții companiei îl vor întâlni cu dl. Hans G. Klemm, Ambasadorul SUA în România, la sediul central al S.C. Astra Rail Industries S.A. (strada Aurel Vlaicu nr. 41-43), pentru a-i prezenta noua companie Greenbrier Europe.

  Compania americană Greenbrier Companies Inc. și fabrica arădeană Astra Rail Management GmbH au fuzionat pe 1 iunie 2017, luând naștere compania Greenbrier-Astra Rail. Combinarea operațiunilor Greenbrier Europe cu cele ale Astra Rail s-au efectuat cu planul de a crea o activitate europeană complexă de producție, inginerie și reparație a vagoanelor de marfă, scrie clubferoviar.ro.

  Activitatea principală a companiei se desfășoară, astfel, în Polonia și în Romania, iar sediul acesteia s-a stabilit că va fi în Olanda. Greenbrier-Astra Rail a anunțat în această vară că după încheierea tranzacției va avea în total aproape 4.000 de angajați și 6 unități de producție în Europa.

  Compania Greenbrier proiectează, construiește și comercializează vagoane de marfă în America de Nord, America Latină și Europa. Deține 8.000 de vagoane pe care le închiriază și oferă servicii de administrare pentru peste 266.000 de vagoane.

  Cu o experienta de 130 de ani, fosta Astra Rail Industries are o capacitate de 5.000 de vagoane pe an, fiind considerată unul dintre cei mai mari producători de vagoane de marfă din Europa.

  Greenbrier-Astra Rail este controlată de compania americană Greenbrier cu o cotă de aprox. 75%.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.