Amazon ar putea lucra la un smartphone 3D

  de Special Arad | 17 aprilie 2014, 11:57 PM | IT

  0

  Piața de smartphone-uri este în prezent dominată de jucători importanți precum Apple, Samsung sau LG, iar competiția devine din ce în ce mai acerbă.

  Samsung a lansat de curând cel mai nou și performant terminal al său, Galaxy S5, HTC a venit cu One M8, iar despre noul model iPhone de la Apple apar din ce în ce mai multe zvonuri.

  A apărut o serie de zvonuri de la un alt nume mare în industrie, care până acum era asociat doar cu e-readere. Este vorba despre Amazon, care ar avea de asemenea un smartphone în producție, pe care urmează să îl lanseze destul de curând pe piață. Se spune că gigantul în retail ar avea o serie de prototipuri de smartphone-uri care vin cu o funcție să zicem interesantă, pe care ceilalți producători au abandonat-o de multă vreme. Se spune că un smartphone Amazon ar veni cu un ecran 3D pasiv care nu necesită niciun fel de ochelari.

  Îmi vine greu să cred că acest zvon este câtuși de puțin realist, având în vedere că toți producătorii mari cu experiență în domeniu dispozitivelor mobile au renunțat la această idee, încă de la prima implementare. Ba chiar și producătorii de TV-uri oferă 3D ca funcție auxiliară și nu îl mai promovează aproape deloc pentru produsele lor. Nici nu mai contează funcțiile inteligente pe care spune Amazon că le va implementa pe acest dispozitiv, precum o experiență deosebită în vizionarea de filme sau zoom-ul imaginilor într-un mod mai… diferit. Citeste mai mult pe playtech.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.