Vulpoaică sexy și kung-fu, sau „Ce mai creează tinerii graficieni pentru o diplomă?”

  de Special Arad | 6 aprilie 2016, 10:05 PM | Film | Video

  0

  Povestea scurtmetrajului nu e briliantă, însă filmul excelează prin grafică. Doi frați vânează o vulpe, dar vulpoaica în cauză e mai… specială. Ea își folosește puterile magice pentru a-i seduce pe cei doi, iscând o bătaie kung-fu între ei.

  Seminuditatea din filmuleț poate fi un motiv irefutabil pentru care acesta a devenit viral acum câțiva ani (și continuă să fie, fiind adesea recomandat de YouTue și Vimeo), iar asta spune multe despre viitorul animației. Scurtmetrajul de față are, însă, o scuză: a fost creat de patru studenți.

  Animația 3D „A Fox Tale” a fost realizată în 2011 de tinerii Thomas Bozovic, Alexandre Cazals, Julien Legay și Chao Ma, fiind lucrarea de licență a celor patru, la Facultatea de Grafică Computerizată „Supinfocom Rubika” din Franța. Tehnica prin care s-a realizat filmulețul a fost o combinație între programele 3ds max, Photoshop, After Effects și Premiere Pro.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.