duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Breaking NewsAlertă la Campionatul Mondial de Fotbal! Avionul oficial al naționalei Arabiei Saudite a luat foc în zbor | Foto

  de Special Arad | 18 iunie 2018, 10:37 PM | Internaţional

  0

  Avionul oficial al echipei Naționale a Arabiei Saudite a luat foc în aer, în timp ce îi ducea pe aceștia la următorul meci de la Campionatul Mondială de Fotbal.

  Flăcările au fost văzute pe geamul avionului, un Airbus al Russian Airlines, care se îndrepta spre Rostov, acolo unde Arabia Saudită întâlnește miercuri selecționata Uruguayului.

  Federația de Fotbal din Arabia Saudită a și transmis un comunicat de presă oficial prin care anunță că toți cei aflați la bordul avionului au ajuns la sol cu bine, menționând că a fost vorba despre o defecțiune tehnică minoră la unul dintre motoarele aeronavei.

  „Federația Saudită  de Fotbal dorește să asigure pe toată lumea că toți membrii misiunii echipei naționale sunt teferi după o ce a existat o defecțiune tehnică minoră la unul dintre motoarele aeronavei. Avionul a aterizat în urmă cu doar câteva minute la Rostov, pe Aeroportul Don, și toți cei aflați la bord sunt în siguranță. Jucătorii s-au filmat în timp ce au coborât calmi din avionul în cauză, un avion cu o vechime de 12 ani.”

  Articol preluat și tradus de pe Mirror.co.uk.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.