Alegerile din SUA: Trump face pasul în spate, Biden se pregătește intens pentru președinție

  de E. Nola | 24 noiembrie 2020, 11:52 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  1

  După două săptămâni de circ, se pare că alegerile din SUA au ajuns la un moment de răscruce.

  Prin oficializarea de ieri a rezultatelor din Michigan a devenit evident că Biden nu mai poate pierde alegerile, asigurându-și oficial 270 de electori.

  Drept urmare, Serviciul general de Administrare a Casei Albe (GSA) l-a înștiințat că declanșează procesul de tranziție, oferindu-i fonduri și informații clasificate, așa cum era normal, conform legii, imediat după ce a devenit clar că Biden va fi noul președinte al SUA.

  Până acum, datorită înverșunării lui Donald Trump de a nu recunoaște rezultatul, serviciul a refuzat orice asistență pentru Biden, având în vedere că acei republicani care au arătat înțelegere pentru noua situație au fost concediați de Trump.

  De data aceasta însă, președintele încă în exercițiu a lansat un tweet prin care confirmă decizia serviciului, recunoscând astfel indirect că a pierdut alegerile, chiar dacă susține în continuare, fără nicio dovadă, de altfel, că este victima unei escrocherii electorale nemaivăzute în istorie.

  De două săptămâni, președintele Donald Trump nu mai iese din Casa Albă, decât ca să meargă la golf.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.