duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  News AlertAlegeri parlamentare Arad: PSD „trântește” istoric PNL! REZULTATE după numărarea voturilor din peste 90% din secții. Vezi rezultatele!

  de Special Arad | 12 decembrie 2016, 3:43 AM | Știri Arad

  0

  Până la ora 02:45 au fost numărate peste 90% din secțiile de votare din țară. La fel este și cazul județului Arad.

  Cifrele arată că Partidul Social Democrat (PSD) a câștigat alegerile în aproape toate județele țării. Astfel, din 41 de județe + București, PSD a reușit să se claseze pe primul loc în 35 de județe și în Capitală. În același timp, UDMR a avut cele mai multe voturi în 4 județe, în vreme ce PNL doar în două județe.

  distributie_99909800

  Foto: Realitatea TV

  În ceea ce privește județul Arad, PSD a produs surpriza, câștigând chiar și în curtea șefului de campanie al PNL, Gheorghe Falcă. Astfel, după numărarea voturilor din peste 90% din secțiile de votare, rezultatele arată în felul următor:

  Camera Deputaților

  PSD – 34,8%

  PNL – 32,8%

  UDMR – 8%

  USR – 7%

  PMP – 4,4%

  ALDE – 4,4%

  rezultate-partiale-camera-arad-1 rezultate-partiale-camera-arad-2 rezultate-partiale-camera-arad-3 rezultate-partiale-camera-arad-4 rezultate-partiale-camera-arad-5 rezultate-partiale-camera-arad-6 rezultate-partiale-camera-arad-7 rezultate-partiale-camera-arad-8 rezultate-partiale-camera-arad-9 rezultate-partiale-camera-arad-10 rezultate-partiale-camera-arad-11

  Senat

  PSD – 35,5%

  PNL – 32,6%

  UDMR – 8,1%

  USR – 7,4%

  PMP – 5,1%

  ALDE – 4,9%

  rezultate-partiale-senat-arad-1 rezultate-partiale-senat-arad-2 rezultate-partiale-senat-arad-3 rezultate-partiale-senat-arad-4 rezultate-partiale-senat-arad-5 rezultate-partiale-senat-arad-6 rezultate-partiale-senat-arad-7 rezultate-partiale-senat-arad-8 rezultate-partiale-senat-arad-9 rezultate-partiale-senat-arad-10 rezultate-partiale-senat-arad-11

  Revenim cu mai multe amănunte după finalizarea numărării tuturor proceselor verbale din toate secțiile de vot.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.