duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Ajută-ne, să-i ajutăm”: studenții de la UAV, în vizită la două familii

  de Special Arad | 20 mai 2022, 12:39 PM | Educaţie

  0

  O nouă acțiune caritabilă a campaniei  „Ajută-ne, să-i ajutăm” a fost desfășurată cu sprijinul studenților specializării Asistență Socială din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, împreună cu doamna conf. univ. Dr. Alina-Maria Breaz, coordonatoarea campaniei.
  De această dată, voluntarii au pregătit pachete cadou constând din alimente, jucării și îmbrăcăminte, vizitând două familii cu cinci copii de diferite vârste.
  Cu această ocazie, studenții au putut observa condițiile de trai ale familiilor, acest lucru reprezentând un real ajutor în acumularea experienței necesare viitoarei cariere de asistent social.
  Voluntariatul în acest domeniu aduce reale beneficii, atât persoanelor aflate în nevoie, în situații de criză sau de risc, cât și studenților și masteranzilor, din prisma acumulării unor experiențe practice, de ajutor în gestionarea viitoarelor cazuri în profesia aleasă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.