Ai un model Nokia vechi? Unde îl poţi vinde cu 4.000 de ron

  de Special Arad | 22 June 2014, 3:02 AM | IT

  0

  Vă mai amintiţi de jocul snake care se găsea pe orice telefon mobil din anii 1990? În prezent moda telefonalor „retro” a revenit, iar englezii sunt dispuşi să plătească până la 800 de lire pe un telefon fără internet şi fără aplicaţii costisitoare.

  Totodată bateria durează până la o săptămână, iar acest lucru este un mare plus in ochii clientilor, potrivit telegraph.co.uk

  „Preţurile sunt ridicate pentru  modele „retro” care au fost ediţii limitate la vremea lor. Pentru acele telefoane, clienţii plătesc şi 800 de lire”.

  Preţul pentru modele ca Nokia 8800 Arte Gold, Sony Ericsson, Motorola sau diferite tipuri de Nokia variază între 50 şi 800 de lire. Cel mai căutat model este Nokia 8210, iar preţul este de aproximativ 50 de lire.

  Sursa: După afaceri

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.