Un proiect la muncă l-a aruncat pe un IT-ist din Timișoara în depresie. Acesta nu a mai rezistat și s-a sinucis sub ochii soției

  de - | 29 noiembrie 2019, 10:41 AM | Regional

  0

  Un bărbat de 38 de ani s-a aruncat în gol, de la etajul 5 al clădirii în care lucra, după ce a trimis mai multe mesaje de adio. Teodor Naciu era un IT-ist foarte apreciat, iar de câţiva ani lucra la Nokia.

  Cei care l-au cunoscut spun că în ultima perioadă a avut atacuri de panică repetate şi chiar a făcut câteva vizite la psiholog.

  Era foarte stresat din cauza un proiect la care lucra, iar încet-încet s-a instalat depresia. Aseară, a trimis mai multe mesaje prietenilor, colegilor şi soţiei, în care a scris că îi iubeşte şi îi apreciază. Apoi, a deschis geamul biroului în care lucra şi s-a urcat pe un scaun, moment în care la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie, alertate de familie. În momentul în care a văzut desfăşurarea de forţe, a părut că se răzgândeşte, s-a dat jos de pe scaun, apoi a urcat din nou şi s-a aruncat în gol.

  Medicii care au ajuns de urgenţă acolo, nu au mai putut face nimic pentru el. Tragedia s-a petrecut sub ochii soţiei care a venit într-un suflet să vadă ce se întâmplă. Bărbatul a lăsat în urmă doi copii minori: un băieţel de 10 ani şi o fetiţă de 5 ani.

  sursa: sursadevest

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.