vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Afganul care a ucis un migrant în Timișoara a reuşit să fugă din țară

  de - | 18 mai 2021, 10:13 PM | Naţional | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Afganul care a omorât un om şi a rănit un altul la Timişoara luna trecută a reuşit să fugă din ţară, a anunţat ministrul de Interne.

  Afganul dat în urmărire generală pentru că a ucis un migrant şi a rănit un altul la Timişoara a fugit din ţară. Anunţul a fost făcut de ministrul de interne, Lucian Bode, astăzi, după o dezbatere în Guvern. Ministrul spune că nu se ştie unde se află bărbatul în momentul de faţă, însă este cunoscută identitatea lui şi parcursul în România.

  În 27 aprilie a fost dată publicităţii şi fotografia lui în speranţa că va fi identificat mai repede. Crima a avut loc în urmă cu o lună în zona Gării de Nord, iar atacul a fost suprins de camerele de supraveghere din zonă. Pe deasupra, ultimele clipe de viață ale victimei au fost transmise și pe aplicația TikTok.

  Sursa: stirileprotv.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.