Uciderea afganului în Timișoara, postată pe tik-tok

  de - | 22 April 2021, 9:08 AM | Regional

  0

  Un migrant din Afganistan a fost ucis luni, la Timișoara de către un compatriot, iar ultimele clipe de viață ale victimei au fost transmise pe platforma Tik Tok. Atacul a avut loc în apropiere de Gara de Nord, într-o zonă mai retrasă, dar victima a ajuns pe bulevardul General Ion Dragalina, una dintre cele mai circulate artere din oraș, unde și-a dat ultima suflare. Teribilele momente au fost înregistrate de un alt migrant, care a împărtășit imaginile pe Tik Tok, însoțite de textul „eroul Abasin Nengarmi Npesta”.

  Vă reamintim că un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost ucis, iar un altul a fost rănit, într-un atac cu cuțite care a avut loc în prima zi a acestei săptămâni. Forțele de ordine au strâns de pe străzi, de atunci, peste 300 de migranți, cu sau fără forme legale, în încercarea de a-i depista pe autorii atacului. Poliția caută șase bărbați care au fost identificați cu ajutorul camerelor de supraveghere. Dacă îi vedeți sau aveți informații, sunați la 112.

  Citeste mai mult pe pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.