joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Afganul care a fugit din Centrul de Cazare a Străinilor, găsit între Curtici și Zimandu Nou

  de Special Arad | 16 decembrie 2022, 1:31 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În urmă cu aproximativ trei zile, un cetățean afgan a fugit din Centrul de Cazare a Străinilor din Horia. De atunci, polițiștii au fost pe urmele lui. Astăzi, 16 decembrie, aceștia au reușit să-l prindă în timp ce se afla între localitățile Curtici și Zimandu Nou. El era considerat un risc pentru securitatea națională, pentru că ar fi promovat mișcarea talibană din Afganistan. Avea interdicție să intre în România și urma să fie expulzat într-o țară care  să-l primească, întrucât în Afganistan era în pericol.

  Astăzi, 16.12.2022, în cadrul activităților specifice organizate pentru prinderea bărbatului care a fugit din Centrul de Cazare a Străinilor din localitatea Horia, județul Arad, șeful Postului de Poliție Zimandu Nou a primit o informație, privind prezența unei persoane suspecte, în zona de vegetație, cuprinsă între orașul Curtici și comuna Zimandu Nou.

  La fata locului, s-au deplasat polițiști ai IPJ Arad și jandarmi din cadrul GMJ Timișoara, care l-au depistat și identificat pe cel în cauză.

  Acesta nu a opus rezistență la momentul depistarii și imobilizării„, transmit reprezentanții IPJ printr-un comunicat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.