duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Afacere de 40 de milioane de euro în 2017 pentru o fabrică din Lipova!

  de - | 12 octombrie 2018, 10:16 AM | Business | Știri Arad | Topic special

  0

  Germanii de la Oechsler au ajuns la afaceri de aproape 40 mil. euro cu fabrica de componente auto din Lipova. Producătorul de piese din material plastic şi subansambluri pentru industria auto, Oechsler România, filiala locală a grupului german Oechsler, a raportat pentru 2017 o cifră de afaceri de 180,3 mil. lei (39,5 mil. euro), mai mult cu aproximativ 29% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

  Compania a avut anul trecut un profit net de peste 3 mil. lei (664.000 de euro), în creştere cu 19% faţă de anul precedent, şi un număr mediu de 242 de angajaţi, arată datele publice.

  Concernul german Oechsler, cu sediul în localitatea Ansbach, dispune începând cu anul  2007 de o locaţie proprie de producţie în Europa de Est, situată în localitatea Lipova. Fabrica Oechsler din Lipova produce piese de mare precizie din material plastic şi subasambluri complexe, clienţii fiind furnizori ai industriei automotive, dar şi alte domenii industriale, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

  Sursa: Ziarul Financiar

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.