Afacere cu propria sănătate. S-a vaccinat de zece ori într-o zi, contra cost

  de Special Arad | 12 December 2021, 10:22 AM | Internaţional

  0

  Autorităţile sanitare din Noua Zeelandă au deschis o anchetă după ce un bărbat s-ar fi vaccinat împotriva COVID-19 de până la 10 ori într-o zi.

  Se crede că bărbatul a fost plătit pentru a se vaccina în numele altor persoane, a relatat sâmbătă site-ul de ştiri Stuff.

  Ministerul Sănătăţii este preocupat de acest caz, a dat asigurări managerul programului naţional de vaccinare şi imunizare anti-COVID-19, Astrid Koornneef. „Suntem foarte îngrijoraţi de această situaţie şi colaborăm cu agenţiile de profil”, a declarat ea pentru Stuff.

  A avea un statut nesigur în ceea ce priveşte vaccinarea vă pune în situaţie de risc atât pe dumneavoastră, cât şi pe prietenii, whanau (familia) şi comunitatea dumneavoastră şi echipele de asistenţă medicală care vă tratează„, a precizat Koornneef.

  În Noua Zeelandă, locuitorii nu trebuie să prezinte un act de identitate la momentul vaccinării.

  Multe dintre companiile şi centrele din ţară utilizează un certificat de vaccinare naţional care permite accesul doar persoanelor vaccinate cu schema completă.

  Aproximativ 89% dintre locuitorii din Noua Zeelandă sunt vaccinaţi cu schema completă, notează DPA, citată de Agerpres.

  Cu o populaţie de circa 5 milioane de locuitori, ţara a raportat aproximativ 12.500 de cazuri de infectare cu COVID-19 şi 46 de decese de la debutul pandemiei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.