miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Este în plan o adaptare cinematografică a animației „Rick & Morty”, posibil cu ajutorul regizorului Zack Snyder

  de Special Arad | 22 octombrie 2023, 8:02 PM | Pop Culture

  0

  (foto: Instagram - Screenrant)

  Ideea unei adaptări cinematografice a serialului „Rick & Morty” este vehiculată de câțiva ani, fără să fie ceva anunțat oficial. Recent, co-creatorul Dan Harmon a readus în discuție acest plan, dezvăluind că a avut o întâlnire cu regizorul Zack Snyder pe această temă.

  Potrivit The Hollywood Reporter, Dan Harmon a fost chemat (nu s-a precizat când) la Warner Bros. de către Zack Snyder, pentru a discuta despre un potențial film „Rick & Morty”.

  Acesta a spus că Snyder este un fan al serialului de animație și s-a oferit să ajute la realizarea proiectului. Apoi, Dan Harmon a adăugat glumind că „filmul «Rick & Morty» vine de îndată ce Snyder se întoarce din vacanță, pentru că vreau să încep cu un «Snyder cut» al acelui film și apoi vreau să fac un «Director’s cut» al acelui «Snyder cut», astfel încât să putem avea un «Rick & Morty» de șase ore, din care trei ore să fie în alb-negru”.

  Aluzia lui Dan Harmon se referă la vâlva creată în jurul filmului „Zack Snyder’s Justice League”, care a apărut doar pe HBO Max, după ce varianta cinematografică a filmului „Justice League” a fost refăcută de scenaristul-regizor Joss Whedon.

  ScreenRant notează că stilul de filmare mai sobru și întunecat al lui Snyder nu se potrivește în mod deosebit cu stilul sarcastic al serialului de animație „Rick & Morty”, dar în timp ce detaliile colaborării lor rămân incerte, atât Harmon, cât și Snyder par să fie entuziasmați să transforme proiectul lor de vis în realitate.

  Rick & Morty

  Christopher Lloyd în rolul lui Rick Sanchez?

  Postul Adult Swim (care este deținut de compania Warner Bros. Discovery) a mai dat indicii palpitante pentru fani despre o posibilă tranziție spre film. În 2021, pe platforma X (Twitter), Adult Swim a postat un scurt video, în care Christopher Lloyd a apărut în rolul lui Rick Sanchez și Jaeden Martell în rolul lui Morty Smith.

  Asocierea actorului Christopher Lloyd cu Rick Sanchez nu este întâmplătoare, deoarece personajul de desene animate a fost inspirat de Doc din trilogia „Back to the Future”, jucat de Christopher Lloyd.

  Sezonul 7, cu o modificare notabilă

  Serialul se află momentan la sezonul 7, primul episod debutând pe 15 octombrie.

  Acesta vine însă cu o schimbare majoră, dar aproape insesizabilă. Vocile celor două personaje sunt ale actorilor Ian Cardoni și Harry Belden, după ce Justin Roiland, fostul co-creator al serialului și cel care a asigurat atât vocea lui Rick, cât și a lui Morty (precum și a mai multor personaje secundare), a părăsit serialul în luna ianuarie a acestui an, fiind acuzat de violență domestică.

  În România, toate sezoanele „Rick & Morty” se găsesc pe serviciul de streaming HBO Max.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.