A apărut trailer-ul sezonului 6 din „Rick & Morty”

  de Special Arad | 11 august 2022, 6:29 PM | Pop Culture

  0

  Multiversul este pe cale să o ia razna din nou: a sosit primul trailer pentru sezonul 6 al serialului de animație „Rick și Morty”! Se anunță revenirea mai multor personaje și locații deja cunoscute de fani.

  Cu mai puțin de o lună înainte de premieră, postul TV Adult Swim a dezvăluit primul trailer pentru sezonul 6 al „Rick și Morty”. Videoclipul oferă o privire asupra haosului care urmează în următorul capitol, inclusiv revenirea lui Space Beth, Blips și Chitz, iar Summer va avea propria poveste de tip „Die Hard”, scrie ScreenRant.

  Deși trailer-ul nu indică dacă serialul va aborda în mod corespunzător sfârșitul plin de suspans al sezonului 5, producătorul Justin Roiland asigură că serialul va reveni la ceea l-a făcut să fie atât de îndrăgit de la început.

  Comedia animată pentru adulți „Rick & Morty” este creația lui Dan Harmon și Justin Roiland, bazată pe un scurtmetraj realizat de cel din urmă, o parodie după filmul „Înapoi în viitor”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.