luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  A apărut trailer-ul sezonului 6 din „Rick & Morty”

  de Special Arad | 11 august 2022, 6:29 PM | Pop Culture

  0

  Multiversul este pe cale să o ia razna din nou: a sosit primul trailer pentru sezonul 6 al serialului de animație „Rick și Morty”! Se anunță revenirea mai multor personaje și locații deja cunoscute de fani.

  Cu mai puțin de o lună înainte de premieră, postul TV Adult Swim a dezvăluit primul trailer pentru sezonul 6 al „Rick și Morty”. Videoclipul oferă o privire asupra haosului care urmează în următorul capitol, inclusiv revenirea lui Space Beth, Blips și Chitz, iar Summer va avea propria poveste de tip „Die Hard”, scrie ScreenRant.

  Deși trailer-ul nu indică dacă serialul va aborda în mod corespunzător sfârșitul plin de suspans al sezonului 5, producătorul Justin Roiland asigură că serialul va reveni la ceea l-a făcut să fie atât de îndrăgit de la început.

  Comedia animată pentru adulți „Rick & Morty” este creația lui Dan Harmon și Justin Roiland, bazată pe un scurtmetraj realizat de cel din urmă, o parodie după filmul „Înapoi în viitor”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.