Producătorul serialelor de animație „Rick and Morty” și „The Simpsons” a murit la 54 de ani

  de Special Arad | 24 septembrie 2019, 9:52 AM | Internaţional

  0

  (foto: 9gag)

  J. Michael Mendel, câștigătorul a patru premii Emmy, a murit la doar 54 de ani, informează Variety. A fost producătorul mai multor seriale de animație de succes, precum „Rick and Morty”, „Drawn Together” și „The Simpsons”.

  Soția acestuia, Juel Bestrop a declarat pentru The Hollywood Reporter că J. Michael Mendel a murit acasă, din cauze naturale.

  Colegul lui, Justin Roiland, co-creator al serialului „Rick and Morty”, a scris pe Twitter: „Prietenul și colegul meu, producătorul Rick and Morty a trecut în neființă. Sunt devastat. Mă doare inima pentru familia lui. Nu știu ce voi face fără ca tu să fii alături de mine. Sunt distrus”.

  Și echipa postului de televiziune Adult Swim, care difuzează serialul „Rick and Morty”, este în doliu: „Suntem cu toții de la Adult Swim devastați de trecerea în neființă timpurie a lui Mike Mendel, producătorul Rick and Morty. A ghidat și a susținut o generație de artiști, scenariști și creatori, absența lui va fi resimțită de întreaga comunitate. Condoleanțele noastre sincere pentru familia, prietenii și colegii lui”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.