Actriţa Corinne Masiero a apărut goală la gala Cesar și a strigat către premierul Castex: „Dă-ne arta înapoi, Jean!” (Foto)

  de Special Arad | 13 martie 2021, 10:00 AM | Internaţional | Monden | Recomandările editorilor

  1

  Actriţa Corinne Masiero, în vârstă de 57 de ani, a fost principala protagonistă de la gala premiilor Cesar, după ce s-a dezbrăcat pe scenă, având inscripţionat pe piele mesajele: “Fără cultură, fără viitor” şi „Dă-ne arta înapoi, Jean”, referire la premierul francez Jean Castex. Masiero, care a înmânat premiul pentru costume, a apărut pe scenă îmbrăcată într-un costum de măgar, de care s-a dezbăcat. „Toţi suntem goi acum”, a spus ea, referindu-se la faptul că teatrele și cinematografele din Franţa sunt închise.

  „Copiii mei pot merge la Zara, dar nu la cinematograf. Este de neînţeles”, a declarat Stéphane Demoustier, care a primit premiul Cesar pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru „La fille au bracelet”.

  Laure Calamy a fost numită cea mai bună actriţă pentru rolul din „Antoinette dans les Cévennes”, iar cel mai bun actor în rol principal a fost desemnat Sami Bouajila pentru „Un fils”.

  Marele câştigător al galei a fost filmul „Adieu les Cons”, regizat de Albert Dupontel, care a primit şapte trofee, între care şi cel pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun actor în rol secundar, Nicolas Marié.

  Sursa imagine principală: Public.fr

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.