Actorul Ryan Grantham, condamnat la închisoare pe viață pentru că și-a ucis mama

  de Special Arad | 24 septembrie 2022, 8:48 PM | Internaţional

  0

  (foto: Entertainment Tonight)

  Actorul canadian Ryan Grantham, cunoscut pentru rolul din „Riverdale”, a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a pledat vinovat pentru uciderea mamei sale, Barbara Waite, în 2020, scrie BBC.

  Tânărul de 24 de ani l-a interpretat pe Jeffery Augustine în drama adolescentină „Riverdale”. El a fost condamnat miercuri la Curtea Supremă din Columbia Britanică din Vancouver, pledând vinovat de crimă de gradul doi, după ce a fost acuzat inițial de crimă de gradul I.

  Actorul a recunoscut că și-a împușcat mama în ceafă în timp ce cânta la pian în casa lor, la nord de Vancouver, a transmis tribunalul.

  De asemenea, procurorii au spus că el a complotat și pentru a-l ucide pe premierul canadian Justin Trudeau.

  Ryan Grantham, a realizat un videoclip filmat cu camera lui Go-Pro după crimă. În imagini se putea vedea corpul mamei sale în timp ce a spus: „Am împușcat-o în ceafă. În clipele de după, ea ar fi știut că sunt eu”.

  Tânărul a băut bere și a fumat marijuana timp de mai multe ore după crimă. Ulterior, a împachetat trei pistoale, muniție și 12 cocktail-uri Molotov pe care le-a pus în mașină, precum și lucruri necesare pentru camping. El avea asupra lui și o hartă cu traseul către reședința Rideau Cottage a premierului Trudeau.

  A condus aproximativ 200 de kilometri spre est, până în orașul Hope, înainte de a se întoarce și a merge la o secție de poliție din Vancouver, unde i-a spus unui ofițer: „Mi-am ucis mama”.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.