miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Actorul Ryan Grantham, condamnat la închisoare pe viață pentru că și-a ucis mama

  de Special Arad | 24 septembrie 2022, 8:48 PM | Internaţional

  0

  (foto: Entertainment Tonight)

  Actorul canadian Ryan Grantham, cunoscut pentru rolul din „Riverdale”, a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a pledat vinovat pentru uciderea mamei sale, Barbara Waite, în 2020, scrie BBC.

  Tânărul de 24 de ani l-a interpretat pe Jeffery Augustine în drama adolescentină „Riverdale”. El a fost condamnat miercuri la Curtea Supremă din Columbia Britanică din Vancouver, pledând vinovat de crimă de gradul doi, după ce a fost acuzat inițial de crimă de gradul I.

  Actorul a recunoscut că și-a împușcat mama în ceafă în timp ce cânta la pian în casa lor, la nord de Vancouver, a transmis tribunalul.

  De asemenea, procurorii au spus că el a complotat și pentru a-l ucide pe premierul canadian Justin Trudeau.

  Ryan Grantham, a realizat un videoclip filmat cu camera lui Go-Pro după crimă. În imagini se putea vedea corpul mamei sale în timp ce a spus: „Am împușcat-o în ceafă. În clipele de după, ea ar fi știut că sunt eu”.

  Tânărul a băut bere și a fumat marijuana timp de mai multe ore după crimă. Ulterior, a împachetat trei pistoale, muniție și 12 cocktail-uri Molotov pe care le-a pus în mașină, precum și lucruri necesare pentru camping. El avea asupra lui și o hartă cu traseul către reședința Rideau Cottage a premierului Trudeau.

  A condus aproximativ 200 de kilometri spre est, până în orașul Hope, înainte de a se întoarce și a merge la o secție de poliție din Vancouver, unde i-a spus unui ofițer: „Mi-am ucis mama”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.