Actorul Rutger Hauer, cel care a jucat în primul film transmis de o televiziune particulară la Arad, a murit la 75 de ani

  de Special Arad | 25 iulie 2019, 9:49 AM | Internaţional

  0

  În 1994 , primul film transmis de o televiziune particulară a fost la Arad și se numea Blind Fury. Filmul făcut în 1989, îl avea ca și protagonist pe actorul Rutger Hauer, un orb care mânuia sabia într-un mod colosal.

  Conform digi24, actorul olandez Rutger Hauer, cunoscut din filme ca „Blade Runner” (1982) şi „Sin City” (2005), a murit la vârsta de 75 de ani.

  Agentul actorului a confirmat că el a murit pe 19 iulie, în Olanda, în urma unei boli fulgerătoare. Miercuri a avut loc ceremonia funerară, scrie Variety.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.