Activitate îngreunată a Serviciului de permise auto și înmatriculări din cauza unui cablu de rețea secționat

  de Special Arad | 30 mai 2019, 5:24 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  1

  (foto: Google street view)

  Comunicat. Instituția Prefectului – Județul Arad informează că în urma secționării accidentale a unui cablu de rețea, în timpul unor lucrări edilitare ce au loc pe Calea Aurel Vlaicu, începând din după-amiaza zilei de ieri, aproximativ ora 14.30, nu s-a mai putut realiza conectarea calculatoarelor Serviciului Public Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Arad cu serverele de la București. Drept urmare, până la remedierea situației activitatea serviciului este serios îngreunată și nu se pot elibera documente. S-a luat legătura cu societatea furnizoare a serviciilor de rețea care încearcă să remedieze problema până la sfârșitul zilei de astăzi.

  Ca urmare a acestei situații, candidații care trebuiau să susțină astăzi proba practică pentru obținerea permisului de conducere vor fi reprogramați cât mai urgent posibil. Rugăm ca celelalte persoane care au avut astăzi programări pentru alte servicii asigurate de S.P.C.R.P.C.I.V. Arad să se reprogrameze folosind sistemul de programări on-line. Ne pare rău pentru inconvenient și subliniem că acesta a fost provocat de cauze exterioare instituției noastre.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.