Acțiunea „epurarea”! Oficialii Bătrânei Doamne au dat afară cinci dintre greii echipei, toți aflați încă sub contract (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 30 June 2017, 2:20 PM | Sport

  1

  Conducerea clubului UTA a anunțat pe site-ul oficial uta-arad.ro că renunță la nu mai puțin de opt jucători. Aducerea lui Mihalcea pe banca tehnică a provocat un adevărat seism în cadrul lotului, în aceste zile venind la Arad șase jucători, urmând să plece cei opt.

  Nu știm dacă disponibilizările s-au făcut la cererea noului tehnician sau pur si simplu așa a decis conducerea clubului, dar știm că cinci dintre cei opt se mai află sub contract cu clubul.

  „Clubul nostru a decis să nu mai colaboreze cu următorii jucători pentru anul competiţional 2017-2018: Marius Chindriş, Dumitru Copil, Alin Gligor, Bogdan Miron, Dumitru Muntean, Gianmarco Piccioni, Robert Vîlceanu, Michel Vlad.

  Clubul le mulţumeşte pentru toată perioada petrecută la UTA şi le urează baftă în următoarele etape ale carierelor, atât jucătorilor cât şi antrenorului Laurenţiu Roşu şi preparatorului fizic Nacho Martinez”, scrie în comunicatul de pe uta-arad.ro.

  Gligor, căpitanul echipei în ultimul sezon, Chindriș, Copil, Miron și Muntean se află sub contract cu clubul arădean până la data de 30 iunie 2018. Portarul Bogdan Miron și-a reziliat astăzi contractul, pe cale amiabilă, dar rămâne de văzut ce se întâmplă ceilalți patru.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Apreciez de mai mult timp SPECIAL ARAD,indeosebi pe d-l L.Danila caruia i-am luat apararea o data, cand prietena sa avea probleme cu unul ce dorea s-o excluda din servici.Aprecierea vine si din faptul ca nu sterge comentariile documentate ale mele,ori le filtreza gen Aradon.Cei de la Sportarad care sunt si ei foarte buni,m-au suparat o data,ca au sters un comentariu facut de mine la adresa Nationalului Sebis,care au fost spulberati de Armando Popescu de la Ighiu si am spus ca Feis sa apeleze la gen din Tarnova,Florin Coldea c-a sa afle preocuparile conducatorului respectiv…!Acum sa ttrec la subiectul cu excluderile din lotul UTA-ei,care sunt juste Gradinarule!Cel mai slab jucator al UTA-ei a fost Gligor…dar ar trebui urmat si de Manea greoiul,Polgar si chiar de Filaret ce e tot accidentat ,auzi GRADINARULE!!!Cunosc pe Mihalcea si Mihaly si noutatile aparute pana in prezent la UTA,care ttrenuie sa uite de cele 3 ratari de promovari( Rocar,Voluntari si Recas )Hai UTA !

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.