vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A vrut să se conecteze la facebook și a costat-o viața…

  de Special Arad | 9 iulie 2015, 1:16 PM | Naţional | Social Media

  0

  O fată de 14 ani din Argeş a murit după ce a stat toată ziua în căldură. Copila care provenea dintr-o familie dezbinată din Argeș a mers ziua să facă baie într-un râu din localitate alături de mai mulți prieteni.

  În drum spre casă, s-a oprit în faţa primăriei din comună unde a stat câteva ore pentru a folosi internetul, dorind să se conecteze la rețeaua de socializare facebook. Acolo i s-a făcut rău din cauza căldurii. Părinţii au dus-o la spital în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

  „Toata ziua s-a plimbat pe uliţe fără să mănânce sau să bea apă. Când a ajuns acasă, seara târziu, a mâncat la repezeală, apoi s-a simţit rău, a început sa vomite şi a picat din picioare. Mătuşa şi unchiul la care fetiţa stătea au dus-o de urgenţă la cel mai apropiat punct medical, dar medicii nu au mai avut ce să îi faca. Murise!”, scrie ziaruldinmuscel.ro

  Andreea avea 14 ani şi stătea la Domneşti, în Argeş, cu un unchi şi o mătuşă. Mama ei a părăsit-o de când era în faşă, iar tatăl abia s-a eliberat din puşcărie.

  „Ajunsă seara acasă, matuşa i-a pus o farfurie de ciorbă, pe care a mâncat-o imediat. Fetiţa a început sa vomite şi tot ce mâncase a tras în plămani şi s-a sufocat. Oamenii nu au sunat la 112, ci au luat copila cu un camion şi au dus-o la Centrul de permanenţă din Domneşti, cel mai apropiat de locul unde se aflau”, scrie ziaruldemuscel.ro

  Medicii spun ca s-a înecat cu vomă, asta pe fondul unei posibile insolaţii şi pentru că ar fi mâncat aproape nemestecat, dovada fiind bucăţile de carne mari date afară din stomac.

  Fetiţa practic nu are identitate, nu are certificat de naştere sau buletin, iar acum cei de la primărie făceau documentele pentru ea şi pentru cei patru fraţi pe care îi mai are.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.