marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cine sunt cei doi adulți și cei doi copii căutați acum de scafandri în apele Mureșului, la Semlac

  de Special Arad | 1 mai 2023, 10:19 AM | Știri Arad

  1

  O fetiță de 3 ani, tatăl ei, Andraș Bilibok în vârstă de 31 de ani, din Nădlac, un băiat de 11 ani și un tânăr de 29 de ani, Eduard Iulian Buzura, din Arad, sunt de negăsit – echipajele de scafandri lucrează non-stop- de ieri seară, de când au căzut în râul Mureș.

  Pompierii din județele Arad și Timiș i-au căutat imediat după ce au fost sesizați despre faptul că o barcă s-a răsturnat în râul Mureș, între Semlac și Periam Port. Reprezentații IPJ Arad spun că „în continuare sunt căutați un bărbat de 29 de ani, din Arad, un bărbat de 31 de ani, din Nădlac și doi copii minori din Nădlac”.

  Citește și: Bărbatul care conducea barca ce s-a răsturnat ieri în râul Mureș era sub influența alcoolului

  Un echipaj cu 4 scafandri și zeci de forțe ISU sunt la fața locului

  Căutările pentru găsirea celor patru au fost reluate luni dimineața.

  Potrivit ISU Arad „în această dimineață, pompierii timișeni au început deplasarea către locul evenimentului, pentru continuarea căutărilor cu forțe mărite. Un efectiv de 𝟐𝟒 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢 timișeni vor interveni cu o autospecială de serviciu; 6 autospeciale de primă intervenție și comandă; un microbuz; 9 bărci; o ambulanță SMURD și 𝐮𝐧 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐣 𝐜𝐮 𝟒 𝐬𝐜𝐚𝐟𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢. De asemenea, un efectiv de 15 pompieri vor interveni cu 4 autospeciale de primă intervenție și comandă, 4 bărci, și un echipaj SMURD”.

  Ultimul comunicat al IPJ Arad

  „În seara zilei de 30 Aprilie a.c., în jurul orei 20.40, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureș (Periam Port- Jud. Timiș) spre malul drept (Jud. Arad), în extravilanul localității Semlac, cu o barcă din lemn.

  În ambarcațiune, din extravilanul localității Semlac, s-au îmbarcat 11 persoane (5 majore și 6 minore), pentru a ajunge în Periam Port.

  La aproximativ 2-3 metri de mal ambarcațiunea s-a scufundat.

  În urma incidentului, a survenit decesul unui minor de 3 ani, din Semlac, în continuare fiind căutați un bărbat de 29 de ani, din Arad, un bărbat de 31 de ani, din Nădlac si doi copii minori, din Nădlac”.

  Citește și: Conducătorul bărcii care s-a răsturnat în Mureș a fost reținut. Cine este și ce acuzații i se aduc

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.