sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Eduard, tatăl unui copil de 5 luni, al cărui trup a fost scos de scafandri din apele Mureșului, trebuia să se căsătorească luna viitoare

  După cinci zile de căutări, scafandrii au reușit să scoată din apele Mureșului cadavrul unui dintre cei patru dispăruți în seara de duminică 30 aprilie, atunci când o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat undeva lângă Semlac.

  În acea barcă se afla și Alina Luca, o tânără mamă în vârstă de 28 de ani, care luna viitoare, în iunie, trebuia să se căsătorească cu Eduard Iulian Buzura, iubitul ei în vârstă de 29 de ani, alături de care are un copil în vârstă de doar 5 luni.

  Soarta a fost extrem de crudă cu cei doi… Eduard a dispărut în apele Mureșului imediat după ce barca s-a răsturnat, iar Nicolas, copilul ei, a fost găsit înecat la câteva zeci de minute după tragicul eveniment. Alături de Eduard, Mureșul a mai înghițit trei persoane, un bărbat din Nădlac în vârstă de 31 de ani și alți doi copii, un băiat și o fetiță.

  Trebuia să fie cel mai frumos an al lui Eduard și Alina

  De ce mi i-ai luat doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva? Nu voi putea trăi niciodată fără ei doi, ai mai lăsat și un copil fără tată, de ce mă pui în halul ăsta la încercare? Trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi. Vă voi iubi mereu!”, a scris, într-un mesaj încărcat de durere, Alina pe contul ei de Facebook.

  Trebuia să fie cel mai frumos an al lor. Erau părinții unui copil de cinci luni, iar peste o lună urmau să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Era o familie tânără, frumoasă și fericită. Acum, Eduard și Nicolas nu mai sunt, iar Alina îi va plânge până la capătul timpului său…

  Citește și

  Cadavrul unui bărbat a fost scos din râul Mureș în zona Periam. E unul dintre cei doi dispăruți în urmă cu cinci zile

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii  1. Considerați că acele puncte sunt comentariile mele!
   .
   Încerc, la maxim, să mă abțin la alte comentarii, din respect pentru cei decedați, deși sincer, îmi vine „să explodez” când văd cu câtă ușurință „NE SPĂLĂM PE MÂINI” de imbecilitatea și inconștiența noastră, dând vina pe „soartă” sau pe Dumnezeu, care, cică, „i-ar fi luat”… ! 😡
   Dumnezeu sau „soarta” v-au înghesuit 12 într-o barcă șubredă, pe ape învolburate, ca să mergeți la distracție? 🤔
   Voi nici măcar nu erați în situația amărâților de emigranți, care se scufundă cu ambarcatiuni supraîncărcate, încearcînd sa scape din țări sfâșiate de războaie și de sărăcie !!!
   .
   Rămâneți macar în liniște în suferința voastră, și nu mai învinuiți pe oricine sau orice altcineva, DECÅT PE VOI ÎNȘIVĂ!
   .
   Fuga de realitate nu ajută la nimic.
   Atât timp cât NU NE ASUMĂM PROPRIILE GREȘELI și propria prostie, vom continua să le repetăm la nesfârșit, să suferim și să credem tot timpul că alții sunt de vină, mai puțin noi…
   .
   Odihnă veșnică celor trecuți în neființă! 🕯

   +58 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.