A intrat în Cartea Recordurilor ca „cel mai bătrân fotbalist din lume”. Majoritatea se retrag la jumătatea vârstei lui

  de - | 6 aprilie 2019, 12:12 PM | Internaţional | Sport

  0

  (foto: Reuters)

  Un israelian a intrat în Guinness World Records (Cartea Recordurilor), după ce a devenit cel mai bătrân jucător de fotbal din lume, jucând într-un meci de campionat la profesioniști la vârsta de 73 de ani, transmite publicația BBC.com.

  Isaak Hayik a stabilit acest record jucând, vineri după-amiază, în poarta formației israeliene Ironi Or Yehuda.

  Acesta a primit premiul Guinness World Records imediat după meci și cu doar câteva zile înainte de a împlini venerabila vârstă de 74 de ani. Isaak a jucat pe întreaga durată a partidei.

  Formația Ironi Or Yehuda joacă în Liga Bet South A, cea de-a patra ligă din Israel.

  Precedentul record fusese stabilit în 2015, de un jucător cu 20 de ani mai tânăr. Este vorba despre uruguayanul Robert Camora, care la 53 de ani s-a aflat în „primul 11” al celor de la Pan de Azucar.

  Vezi mai multe detalii și fotografii cu un simplu click aici: BBC.com.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.