A fost actualizat programul centrelor de vaccinare din Arad

  de Raluca Medeleanu | 19 iulie 2021, 11:32 AM | Sănătate | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Autoritățile locale au actualizat programul de funcționare al centrelor de vaccinare rămase active în municipiul Arad. La ora actuală, mai funcționează cinci centre: cel de la centrul de zi vârstnici din Aradul Nou, cel de la Cinematograful Arta, cel de la Cinematograful din Grădiște, cel de la Cinematograful Solidaritatea, respectiv centrul Drive Thru din parcarea hypermarketului ReMarkt (fost Real).

  De la începutul campaniei și până în prezent, la Arad au primit prima doză de vaccin 89123 persoane, iar 92214 persoane au primit ambele doze necesare.

  Programul de funcționare al fiecărui centru de vaccinare din Arad îl puteți consulta în tabelul de mai jos:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.