marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A crezut că scapă de închisoare. L-au prins la vama Turnu

  de Special Arad | 31 ianuarie 2018, 11:00 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un tânăr din judetul Prahova pe numele căruia era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiunii de evaziune fiscală.

  În data de 30.01.2018, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, judetul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei la ieşirea din ţară, Marian I., în vârstă de 31 de ani, cetăţean român cu domiciliul în judeţul Prahova.
  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiunii de evaziune fiscală şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani.
  În acest caz, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.