Hoț de mașini surprins de camerele video pe o stradă din Arad! Proprietarul cere ajutor! | Video

  de Special Arad | 7 decembrie 2017, 4:56 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. În noaptea de 6 spre 7 decembrie, un individ a fost surprins de camerele de filmat în timp ce spărgea o mașină, reușind să extragă mai multe bunuri din ea. Mașina, un Volkswagen alb Caddy, aparține firmei GLS din Arad și era parcată în cartierul Alfa pe strada Zorilor. Persoana care o folosește a trimis pe adresa redacției un video cu infractorul care a reușit să se facă nevăzut. Proprietarul mașinii cere ajutorul tuturor pentru a-l indentifica pe răufăcător și pentru a fi adus în fața justiției. Cine a văzut sau a auzit ceva, este rugat să sune de urgență la 112.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.