marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Un star imens a divorțat din cauza pretențiilor sexuale! Actul a fost făcut public (GALERIE)

    de Special Arad | 3 aprilie 2015, 1:41 AM | Monden

    0

    Copia originală a actului de divorț dintre Charlie Chaplin și Lita Grey, document ce datează din 1927, a fost descoperită într-o bancă abandonată din Los Angeles.

    La 35 de ani, Charlie Chaplin s-a căsătorit a doua oară. Şi de data aceasta mireasa, pe care o chema Lita Grey, era minoră, avea 16 ani. Cu ea a avut doi copii, dar mariajul lor s-a încheiat după trei ani. Iarăşi, după procesul de divorţ, tribunalul a cercetat casa şi studiourile din Beverly Hills. O copie originală după actele de divorț, de 50 de pagini, scoate la iveală detalii uluitoare despre relația celor doi, scrie Libertatea.

    Starul o cunoștea pe Lita de pe vremea când avea doar opt ani. La câțiva ani după cea  cunoscut-o ea a apărut într-unul din filmele lui „The Kid”. La 16 ani a rămas însărcinată și a refuzat cererea starului de a face avort, iar mama fetei l-a amenințat că îl va reclama autorităților dacă nu o va lua de soție. Astel, Chaplin și Lita s-au căsătorit.

    Potrivit actului de divorț, Charlie avea cerințe sexuale „revoltătoare, degradante și jignitoare” și care la momentul respectiv erau considerate și ilegale. La vremea aceea, detaliile acestea au făcut ca Lita să obține o avere în urma divorțului de 825.000 de dolari.

    După ce s-au despărțit cei Charlie Chaplin și Lita Grey au avut mai multe mariaje. El s-a mai căsătorit de două ori, iar ea de trei ori, încheie Libertatea.

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    5 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.