Pere cu ceapă caramelizată în bacon





Reteteculinarepentrutoti.com ne recomandă pentru această duminică: Pere cu ceapă caramelizată în bacon!
Ingrediente:
– 1 ceapă roşie medie, 8 felii de bacon, 4 pere, 1 lingură de ulei de măsline, câte 50 ml oţet şi apă
În uleiul încins caramelizăm 1 min. ceapa tăiată solzişori, adăugăm apa şi oţetul şi fierbem la foc mic până se evaporă lichidul şi ceapa se înmoaie. Curăţăm perele, tăiem ¼, scoatem sâmburii și umplem cu ceapă.
Le învelim în felii de bacon, la nevoie prindem cu scobitoari și le aşezăm într-o tavă unsă cu puţin ulei.
Punem în cuptor, aprox. 25 min., până perele se coc şi baconul devine crocant. Servim calde.
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)