Supă cremă de legume coapte
eCuisine.ro vă recomandă să încercaţi o supă cremă delicioasă.
Ingrediente:
1 kg roșii
3-4 ardei capia
2 morcovi
1 pătrunjel rădăcină
½ țelină
sare
piper
ulei.
Mod de preparare:
1.Spală legumele în coajă și taie în patru roșiile, morcovii, țelina și pătrunjelul rădăcină pe lung, în fâșii.
2.așază legumele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, pune lângă și ardeii capis, presară sare și piper deaupra și dă la cuptr pentru o oră sau mai puțin (legumele să fie coapte).
3.Curăță ardeii de coajă și semințe și pune-le într-un blender împreună cu legumele strecurate de supă.
4.Zdrobește-le de câteva ori, diluează cu apă plată și asezonează cu sare și piper prospăt măcinat.
5.Servește supa-cremă de legume coapte cu frigărui de mozzarella și crutoane de pâine.
Comentariile portalului
În orice caz, eu mă bucur că vă avem cititor așa de fidel încât să nu rezistați nici între friptul de mici să ne citiți. N-aveț (...)
@Dd Am impresia ca altcineva sufera de mania persecutiei (mele). Altfel n-as putea pricepe de unde ideea cu primarul. Am pomenit eu de el? Chiar nu se poate avea o (...)
Pai cum asa? Nu era vorba ca acolo sunt niște băieți deștepți băgați și ca e o măgărie la mijloc? Chiar (...)